Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Lisnati morski Zmaj |
||
---|---|---|
artreef urednica
![]() ![]() Joined:
2006/6/23 15:40 From Zagreb
Group:
artreef urednica Posts:
1669
![]() |
red : Gasterosteiformes podred: Syngnathoidei porodica: Syngnathidae(Seahorses/Morski konjici i Pipefishes/sila) rod : Phycodurus (Weedy-Leafy Seadragons/ Zakorovljeni-Lisnati morski Zmajevi) vrsta: Phycodurus eques latinski: Phycodurus eques engleski: Leafy Seadragon hrvatski (pretpostavljeni nazivi): Lisnati morski Zmaj postojbina: juzna obala Australije parametri mora: SG 1.020 - 1.025, pH 8.1 - 8.4, Temp. 22 - 28 C velicina: oko 45 cm akvarij: javni akvarij s posebnom dozvolom, tematski-prilagođen za Morske Konjice, sila i Morske Zmajeve prehrana: mesojed: zooplankton, Artemija, smrznuta ziva hrana (sitni organizmi) ponasanje: mirna riba karakteristika: riba ima odlicnu mimikriju posebni dodatak: rijetko viđena riba, zakonom zasticena, potrebna je posebna dozvola za njeno uvozenje i moguce ju je vidjeti samo u posebno opremljenima javnim akvarijima. Najbolje ostaviti u prirodi. ![]() detalj iz javnog akvarija u spanjolskoj slikala: Kiki vise o ovoj prekrasnoj ribi procitajte u ovom clanku
Posted on: 2006/10/19 12:08
|
|
![]() |
Re: Lisnati morski Zmaj |
||
---|---|---|
tek provirio
![]() ![]() Joined:
2006/10/24 22:43 Group:
reefer Posts:
19
![]() |
Zanimivo, odlican opis!
Vidim, da nisam pogresno izabrao avatar, smo na istoj valovnoj dolzini ![]() ![]()
Posted on: 2006/10/29 13:35
|
|
![]() |
||
---|---|---|
reefer
![]() ![]() Joined:
2006/6/26 10:17 Group:
reef Posts:
697
![]() |
Zasto onako upropastiti sliku sa tekstom preko cijele fotke?
Vidim da je to samo na toj slici, a ne na drugima, pa mi iskreno nije bas jasno ![]() meni se to jedino ne svidja - inace clanak je super!
Posted on: 2006/10/29 16:43
|
|
![]() |
||
---|---|---|
reefer
![]() ![]() Joined:
2006/7/5 8:43 From Zagreb
Group:
reef Posts:
526
![]() |
nije da je upropastena nego mislim da je to mogla ugurati u neki cosak sa nekim tamnijim slovima i to je to!
Posted on: 2006/10/30 10:41
|
|
![]() |
||
---|---|---|
artreef urednica
![]() ![]() Joined:
2006/6/23 15:40 From Zagreb
Group:
artreef urednica Posts:
1669
![]() |
BojanD, odlican avatar
![]() Stina, ma kak mozes reci da je slika upropastena ![]() A sto je je slika je inace u originalu odlicna i zahvalna sam Kiki sto ju je velikodusno dala Artreefu. (kao i vecinu ostalih slika). Cosmo, hvala na prijedlogu, no to je tako i tako samo probna varijanta.
Posted on: 2006/10/30 13:40
|
|
![]() |
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.